Villanyszerelő Dunakeszi +36 70 545 0911

Villanyszerelő Dunakeszi

ELMÜ villanyszerelés Dunakeszi régiójában Villanyszerelő specialistaként akár azonnal vállalom a helyszínre érkezést – Dunakeszi teljes területén és környékén Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.

A vállalt szolgáltatások közé tartozik többek között: elektromos hibakeresés, kapcsolók cseréje, biztosíték cseréje. Mindennemű elektromos hibaelhárítás, garanciával, akár azonnali kiszállással. Kapcsolók cseréje. Új hálózatok létrehozása és meglévő hálózatok korszerűsítése. Villanyszerelés Dunakeszi környékén.

 

 

Ügyeleti villanyszerelés Dunakeszi területén

Sürgősségi villanyszerelés üzlethelyiségekben – hozzáértő villanyszerelés és hibaelhárítás jótállással. Éjjel-nappali villanyszerelés hibaelhárítás hétfőtől-vasárnapig. Elektromos tűzhelyek bekötése és javítása Dunakeszi területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, elfogadható díjszabás! Dunakeszii villanyszerelő gyorsszolgálat

 

Villanyszerelés Dunakeszi területén

Villanyszerelőként vállalom az alábbi feladatkörökbe tartozó munkálatokat: elektromos gyorsszerviz üzletben Dunakeszi területén, elektromos rendszerek felújítása és rutinszerű ellenőrzése Dunakeszi területén, új elektromos hálózatok kivitelezése.

 

non stop villanyszerelő Dunakeszi

Villanyszerelés Dunakeszi: Zárlat megszüntetés, kapcsolók cseréje, új hálózatok kivitelezése Dunakeszi vonzáskörzetében. Lakás karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok átvezetékezése, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

 

Tippek a villanyszerelőtől

Csak hozzáértő villanyszerelővel terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek alul méretezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk szét a lakásban lévő ágak között. A szabványos földelés telepítése kötelező, és életet menthet.

A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült vezetékből állhat elektromos hálózat. Az összes elektromos sorkapocs kábelezését fontos ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz.

Az összes villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol kivitelezést végzünk. Vizesblokkban (pl. fürdő|WC|dohos szuterén) ne vegyünk igénybe hosszabbítót. Kismegszakító cseréjét kizárólag villanyszerelő profi bonyolíthatja le. Vizes helyiségekben csakis földeléssel ellátott dugaljakat alkalmazzunk. Padlásterekre fokozottabban igaz, hogy hangsúlyozottan fontos a profi módon kivitelezett villanyszerelés.

 

Villamos hiba elhárítása Dunakeszi

Villanyszerelés Dunakeszi régiójában

Mit kínálok Önnek villanyszerelő szakértőként? Villanyszerelő végzettséggel rendelkezem, és több mint 10 éve ezen a területen végzem a munkámat. Precízen megjelenek a munkaterületen. A nekem szánt munkát úgy végzem el, mintha saját lakásomban dolgoznék. Hétvégén is számíthat rám, éjjel-nappal. Korrekt díjszabással vállalok munkákat Dunakeszi vonzáskörzetében.

 

Melyek a jó szerelő ismérvei?

1. A szakértő honlapja érthető, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.

2. A kapcsolati adatok könnyen észrevehető helyen vannak: név, telefonszám, telephely, adószám.

3. A blogja konkrét ötleteket és tanácsokat kínál.

4. Megfizethető díjszabás, illetve garancia vállalás a szerelésre.

5. Ügyeleti idő feltüntetése.

6. Szakértő aki tanácsot tud adni.

7. Precíz érkezés a munkavégzés helyére.

8. Tiszta, gyors munka.

9. Tervdokumentáció átadása.

Villanyszerelés Dunakeszi vonzáskörzetében kedvező díjszabással. Hétvégén is számíthat rám.

 

Villanyszerelés fürdőszobában Dunakeszi

A villanyszerelés önmagában engedélyhez kötött tevékenység. Amennyiben ezt magas páratartalmú helyen kell végezni, akkor ez fokozottan érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a szuterén is. Azt ilyen jellegű munkára szigorú előírások alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból különféle veszélyfokozatú területekre csoportosítják a nedves helyiséget. A fürdőszobába csapófedeles konnektorokat ajánlunk, amelyek növelik a biztonságot. Nem engedélyezett a hosszabbító használata, csak a berendezések saját hálózati csatlakozóját szabad földeléssel ellátott dugaszolóaljzatba csatlakoztatni. Vizesblokkban a villanyszerelést bízza gyakorlott szakemberre! Szakszerűtlen szerelés eredménye:

 

rossz villanyszerelés javítása Dunakeszi

Az elektromos áramütés hatása lehet égési sérülés, amely járhat súlyos szívleállással is. Ne kockáztasson!

Villanytűzhely bekötése a konyhában

Minden márkájú villanytűzhely gyártó által meghatározott csatlakoztatását és üzembe helyezését vállalom. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a villamos eszközök gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő csatlakoztatás esetén nyújt garanciát.

 

villanytűzhely bekötése Dunakeszi

Ha esetleg új elektromos eszközöket vásárol a házába, tanácsos hozzáértő mesterembertől tájékoztatást kérni arról, hogy házának villamos adottságai megfelelnek-e az új eszköz üzemelésének biztosítására.

Kismegszakító szerelése

A biztosítéktábla a fővezeték felől kiemelt jelentőségű szegmense a lakás elektromos hálózatának. Kifogástalan műszaki állapota kardinális a meghibásodások, zárlatok és áramkiesések kiküszöbölése végett.

 

FI-relé bekötése Dunakeszi

 

A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és érintésvédelmi főrelé is, amely óvja a teljes hálózatot a leégéssel szemben. A régi vagy hiányos (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell! Az olvadóbiztosítók megpatkolása életveszélyes, ezért szigorúan kerülendő!! Az élet védelme érdekében néhány évente rutinellenőrzésnem kell alávetni a biztosítéktáblát egy mester által.

 

Elektromos vízmelegítő karbantartása

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett bekötés. Hosszú évek tapasztalata, hogy a házi barkácsolás már rengeteg meghibásodást okozott a társasházakban a vízmelegítő hiányos csatlakoztatása folytán.

villanybojler biztonsági szelep bekötése Dunakeszi

 

Életvédelmi okokból és az elektromos bojler üzemidejének kiterjesztése végett jobb, ha a vízmelegítő beüzemelését is villanyszerelőre bízza, mert tüzet is okozhat egy nem szabályosan végrehajtott bekötés miatt. A csatlakozó kábelek átmérőjének és amperszámának felülvizsgálata lényeges tevékenység az előírásszerű bekötés. A vízmelegítő jó hatásfokkal való üzemeltetése rendszeres karbantartást, elektromos felülvizsgálatot igényel!

 

Elektromos zárlatok gyors elhárítása

 

A lakásban keletkezett zárlatok haladéktalan feltérképezése és megszüntetése fejlett technológiájú eszközöket és szakértelmet igényel. A hibák kizárása elengedhetetlen művelete a hiba behatárolásának, és hogy tudjuk, hol fordulhat elő a hálózatban a hiba. Okozott már problémát zárlatos garázsvilágítás. Néha érthetetlen, hogy mennyire összefüggenek a dolgok és a villamos rendszer egyes részei, illetve a fogyasztók.

A konnektorok előírás szerinti beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, ugyanis ez is hatással lehet bizonyos hálózati fogyasztók tápellátó berendezéseinek funkcionálására vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki hibákra. A vezetékek áthúzása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, ezért gyorsan tudok végrehajtani.

 

Bízom benne, hogy a nagy hozzáértést igénylő villanyszerelési feladatokat inkább tapasztalt szakmabelire bízza, ebben számíthat rám a nap 24 órájában, a hét minden napján! Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) villanyszerelési szolgáltatásai Dunakeszi környékén éjjel-nappal a rendelkezésére állnak!