Villanyszerelő Dunakeszi +36 70 545 0911

Villanyszerelő 0-24 DVSE Sporttelep


0-24 villanyszerelés DVSE Sporttelep övezetében
Villanyszerelő szakemberként akár azonnal vállalom a kiszállást – DVSE Sporttelep teljes területén és régiójában Kocsó Zoltán Spuri Gyorsvillany +36 70 545 0911.
Tevékenységeim közé tartozik egyebek között: zárlat megszüntetése, kapcsolók cseréje, biztosítócsere. Mindenféle elektromos hibaelhárítás, garanciával, gyors kiszállással. Biztosítéktáblák cseréje. Új hálózatok kivitelezése és meglévő hálózatok naprakésszé alakítása. Villanyszerelés DVSE Sporttelep övezetében.

 

Ügyeleti villanyszerelés DVSE Sporttelep övezetében


Villanyszerelő ügyelet bevásárlóközpontokban – profi villanyszerelés és villamos hálózati problémák megszüntetése garanciával. Ügyeleti gyorsszolgálati hibaelhárítás a hét minden napján. Villanybojlerek bekötése és javítása DVSE Sporttelep területén. Mozgásérzékelők telepítése. Munkám ismérvei: gyorsaság, precizitás, korrekt ár!
DVSE Sporttelepi SOS villanyszerelés

 

 

Villanyszerelés DVSE Sporttelep vonzáskörzetében


Elektromos specialistaként vállalom az alábbi tevékenységeket: elektromos gyorsszerviz üzletben DVSE Sporttelep környékén, villamos hálózatok felújítása és rendszeres ellenőrzése DVSE Sporttelep területén, új elektromos hálózatok létrehozása.
Villanyszerelő DVSE Sporttelep
Villanyszerelő DVSE Sporttelep:
Elektromos hibakeresés, konnektorok cseréje, új hálózatok telepítése DVSE Sporttelep vonzáskörzetében. Családi ház karbantartás. Új mérőhelyek kiépítése, áthelyezése, mérőhely szabványosítása, méretlen hálózatok felújítása, karbantartása teljes-körű ELMÜ ügyintézés: a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Tanácsok a villanyszerelőtől
Kizárólag specialistával terveztessük meg az elektromos hálózatunkat. A vezetékek és kismegszakítók ne legyenek túl kicsire tervezve. A terhelést kismegszakítókkal osszuk meg pl. egy társasház lakásai között. Az előírt földelés telepítése kötelező, és életet menthet. A falban lévő kábelezés csak védelemmel ellátva kivitelezhető. Csak egy anyagból készült kábelből állhat villany vezeték hálózat.

Valamennyi elektromos sorkapocs bekötését lényeges ellenőrizni, mielőtt a hálózat része lesz. Minden villamos szerelés előtt áramtalanítsuk a rendszert, ahol szerelni kívánunk. Vizesblokkban (pl. fürdő|WC|dohos szuterén) ne használjunk hosszabbítót.
Kismegszakító cseréjét előírás szerint villanyszerelő profi hajthatja végre. Vizes helyiségekben csak földelt dugaszoló aljzatokat alkalmazzunk. Tetőterekre még hatványozottabban érvényes, hogy kiemelt jelentősége van a profi módon kivitelezett villanyszerelés.
Villanyszerelő gyorsszolgálat

 

 

Villanyszerelés DVSE Sporttelep környékén


Mit nyújtok villanyszerelő szakértőként? Villanyszerelő bizonyítvánnyal rendelkezem, és több éve ezen a területen dolgozom. A megállapodásnak megfelelően megjelenek ott, ahol számítanak rám. A hibaelhárítást a lehető legnagyobb odaadással végzem. Hétvégén is számíthat rám, a hét minden napján. Kedvező áron vállalok villanyszerelést DVSE Sporttelep környékén.

Mik jellemzik a profi specialistát?
1. A szerelő weboldala átlátható, kézzelfogható tájékoztatást nyújt és hasznos.
2. Az elérhetőségek megtalálhatóak: név, telefonszám, telephely, adószám.
3. A blogja konkrét ötleteket és bárki által bevethető megoldásokat ad.
4. Elfogadható munkadíj, illetve garancia vállalás a szerelésre.
5. Nyitvatartás elérhetővé tétele.
6. Szakképzett munkatárs .
7. Pontos kiérés a munkaterületre.
8. Tiszta, gyors munkavégzés.
9. Számlaadás.
Villanyszerelés DVSE Sporttelep vonzáskörzetében jutányos díjszabással. Hétvégén is dolgozom.

Elektromos szerelés fürdőben DVSE Sporttelep
A villanyszerelés önmagában veszélyes tevékenység. Amennyiben a műveleteket magas páratartalmú helyen kell végrehajtani, akkor ez még inkább érvényes. A fürdőszobán kívül ide tartozik még a WC és a házban uralkodó feltételektől függően akár a pince is.
Azt ilyen jellegű munkára szigorú szabványok alkalmazandók, amelyek érintésvédelmi szempontból zónákra csoportosítják a nedves helyiséget. A fürdőbe csapófedeles dugaljakat ajánlunk, amelyek növelik az érintésvédelmet. Nem engedélyezett a hosszabbító csatlakoztatása, kizárólag a gépek saját tápcsatlakozóját szabad földeléssel rendelkező dugaljba csatlakoztatni.
Vizesblokkban a szerelést adja át hozzáértő mesternek!
Nem szakszerű bekötés eredménye:
hibás villanyszerelés kijavítása DVSE Sporttelep
Az elektromos áramütés hatása lehet érrendszeri és idegi bántalom, amely járhat komoly légzési paralízissel is. Az egészség nem játék.

Sütő bekötése a konyhában
Minden típusú elektromos főzőlap gyártó által meghatározott elektromos hálózatra kötését és beüzemelését nyugodtan rám bízhatja. Fontos tudni, hogy az elektromos készülékek gyártói csak szakképzett villanyszerelő által történő beüzemelés esetén szavatolja a működőképességet.
Electrolux villanytűzhely bekötése 220V DVSE Sporttelep
Ha esetleg új villamos készüléket vásárol a házába, tanácsos gyakorlott villanyszerelőhöz fordulni, hogy otthoni műszaki paraméterei alkalmasak-e a nemrég vásárolt készülék üzemelésének biztosítására.

Biztosítéktábla csatlakoztatása
A biztosítéktábla a fővezeték felől lényeges alkotóeleme a ház elektromos hálózatának. Hibamentes műszaki állapota roppant fontos a meghibásodások, rövidzárlatok és áramkiesések kiküszöbölése céljából.
FI-relé bekötése DVSE Sporttelep
A biztosítéktáblában kapnak helyet a kismegszakítók és a FI-relé is, amely védi a teljes hálózatot a leégéssel szemben. Az elavult vagy nem előírások szerinti (FI-relé hiánya) biztosítéktáblát cserélni kell!
Az olvadóbiztosítók megpatkolása nagyon kockázatos, ezért szigorúan kerülendő!! A balesetveszély elkerülése érdekében néhány évente ellenőriztetni kell a biztosítéktáblát egy mester által.

Elektromos vízmelegítő szervizelése

Új villanybojler hosszú távú tartósságának alapvető előfeltétele korrekt módon elvégzett bekötés. Számtalan elhárított hiba után állíthatom, hogy a tulajdonosok “ügyeskedése” már számtalan gondot okozott a lakóparkokban a vízmelegítő hiányos üzembe helyezése folytán.
villanybojler bekötése konnektorba DVSE Sporttelep
Az élet védelme érdekében és a vízmelegítő üzemidejének kitolása érdekében jobb, ha a villanybojler csatlakoztatását is villanyszerelőre bízza, ugyanis tüzet is okozhat egy nem előírásszerűen végrehajtott beüzemelés miatt. A bekötő vezetékek keresztmetszetének és terhelhetőségének felülvizsgálata kiemelt jelentőségű tevékenység a szakszerű beüzemelés során.

Az elektromos bojler jó hatásfokkal való üzemeltetése időközi ellenőrzést, villamos felülvizsgálatot kíván!

 

 

Rövidzárlatok felderítése


A lakásban keletkezett rövidzárlatok azonnali hibakeresése és elhárítása korszerű eszközöket és szakértelmet igényel. A szakaszolás központi lépése a hiba lokalizálásának, és hogy tisztában legyünk azzal, hol lehet a hálózatban a hiba.
Volt már gondok forrása zárlatos garázsvilágítás. Hihetetlennek tűnhet, hogy milyen szorosan kapcsolódnak a dolgok és a villamos hálózat egyes részei, illetve a fogyasztók.
A konnektorok műszakilag megfelelő beüzemelése sem elhanyagolandó tevékenység, mert ez is kihathat a különféle áramkörök villamos eszközeinek üzemelésére vagy éppen a potenciálisan felmerülő műszaki problémákra.
A régi lakás hálózat felújítása gyakran igényelt tevékenység, amelyet nagy gyakorlattal, így gyorsan tudok végrehajtani.
Reménykedem abban, hogy a szakmai tapasztalatot igénylő villanyszerelési feladatokat inkább szakemberre bízza, ebben számíthat rám non stop, a hét minden napján!
Kocsó Zoltán (“Spuri”: +36 70 545 0911, Gyorsvillany Kft.) ELMÜ gyorsszerviz szolgáltatásai DVSE Sporttelep környékén éjjel-nappal igénybe vehetők!